Ajankohtaista

Vietämme kesätaukoa, ryhmien aktiivinen toiminta jatkuu taas elokuussa.

Tiedotamme kesän aikana lisää tulevan kauden, 2018-2019, ryhmistä, seuratkaa aktiivisesti mitä kaikkea kivaa on tulossa.

IINA toivottaa kaikille aurikoista, lämmintä ja jäätelön makuista kesää!Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Kevätnäytös

Iisalmen Naisvoimistelijat ry:n perinteinen kevätnäytös 12.5.2018 Iisalmen kulttuurikeskuksella

1. näytös alkaa klo 15:00
2. näytös alkaa klo 17:30
Molemmissa näytöksissä on väliaika.

Lippujen hinnat:
Aikuiset 12 €
Lapset alle 16 v., eläkeläiset ja opiskelijat 10 €.
Alle 2-vuotiaat sylilapset, jotka istuvat huoltajan sylissä, pääsevät ilmaiseksi.
Perhelippu 35 €, sisältyy kaksi aikuista ja kaksi lasta.
Opiskelijoiden tulee esittää opiskelijakortti lipun oston yhteydessä.

Liput tulevat myyntiin Asukulmaan 30.4. Maksu onnistuu käteisellä, pankkikortilla sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

 
 ********************************************************************************************************

Hei IINALAINEN!

IINAn perinteinen kevätnäytös lähenee ja lähestymme teitä huoltajia yhteisellä tiedotuskirjeellä.  Näytöksessä esiintyy suuri määrä seuramme lapsia ja nuoria, valmennusryhmäläisiä sekä myös muutama aikuisryhmä.

Kenraaliharjoitukset ja näytökset järjestetään Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä-salissa lauantaina 12.5. Kenraalit ajoittuvat klo 9:00-14:00 välille.
Ensimmäinen näytös alkaa klo 15:00
Toinen näytös alkaa klo 17:30
Molemmissa näytöksissä on väliaika.

Kenraaliharjoitukset ovat suljettu tilaisuus ulkopuolisilta.  Vanhemmat eivät voi tulla odottamaan Säisä -saliin siksi aikaa, kun oma lapsi on harjoittelemassa. Kenraaleissa esiintyjät saavat tulla katsomaan toistensa esityksiä, mutta salissa tulee muistaa säilyttää harjoitusrauha.  Muistathan, ettei omia eväitä voi syödä katsomossa! Esiintyjät eivät voi näytösten aikaan tulla seuraamaan toisten esityksiä. Suodaan kaikille esiintyjille ja katsojille rauha nauttia esityksistä ilman edestakaista liikettä katsomossa.

Kenraaleissa ja näytöksissä esiintyjillä on käytössä samat pukuhuoneet. Oma ohjaaja tiedottaa pukuhuonepaikat. Tilaa on rajoitetusti ja esiintyjiä paljon, joten korut ym. arvotavarat kannattaa jättää kotiin. Näytöspäivänä harjoitusten ja esiintymisten välillä voi käydä kotona syömässä, mutta lasten/vanhempien tulee ehdottomasti kertoa ohjaajille, kun lapsi on poistumassa Kulttuurikeskukselta. Esiintyjien tulee myös muistaa palata kulttuurikeskukselle hyvissä ajoin ennen toista esiintymistään. Mukaan harjoituksiin/esiintymisiin voi ottaa mukaan omaa evästä, mutta limpparit, karkit ja sipsit tulee jättää kotiin! Pelejä, leluja ja piirustusvälineitä voi ottaa mukaan ajanvietteeksi.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kuvaus
Näytöksemme ohjelmia valokuvataan ja kuvia käytetään seuran nettisivuilla markkinoinnissa. Mikäli ette halua, että lastanne kuvataan, olkaa yhteydessä osoitteeseen toimisto@iina.fi.