Ajankohtaista

Ilmoittautuminen 28.4. pidettäville Cheer-leireille käynnissä! Leirejä on 3:

7-9 -vuotiaat, 10-14 -vuotiaat, sekä yli 15 -vuotiaat. Ilmoittautumisohjeet "Lapset ja nuoret" -osiossa: Ajankohtaista


Kevätkauden 2018 kortit ostettavissa jäsenpalvelussa!

Kaudella 2017 - 2018 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. Korteilla maksut vain toimistolla.
 

IINA-sali, Louhenkatu 5
Joulunäytös

Joulunäytöksen kuvia löytyy IINAn Facebook -sivulta :)

Joulunytss18

Iisalmen Naisvoimistelijat ry:n joulunäytös Danceflix 16.12.2017 Iisalmen kulttuurikeskuksella

1. näytös alkaa klo 15:00
2. näytös alkaa klo 17:30
Molemmissa näytöksissä on väliaika.

Lippujen hinnat:
Aikuiset 15 €
Lapset alle 16 v. sekä opiskelijat 10 €.
Alle 2-vuotiaat sylilapset, jotka istuvat huoltajan sylissä, pääsevät ilmaiseksi.
Perhelippu 40 €, sisältyy kaksi aikuista ja kaksi lasta.
Opiskelijoiden tulee esittää opiskelijakortti lipun oston yhteydessä.

Liput tulevat myyntiin 11.12. Kauneuskeskus Hymy.Inille. Maksu onnistuu käteisellä, pankkikortilla sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

 
 ********************************************************************************************************

Hei IINALAINEN!

IINAn perinteinen joulunäytös lähenee ja lähestymme teitä huoltajia yhteisellä tiedotus kirjeellä. Näytöksen innoittajana toimii tällä kertaa Netflix. Näytöksessä esiintyy suuri määrä seuramme lapsia ja nuoria, valmennusryhmäläisiä sekä myös muutama aikuisryhmä.

Kenraaliharjoitukset ja näytökset järjestetään Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä-salissa lauantaina 16.12. Kenraalit ajoittuvat klo 9:00-14:00 välille.
Ensimmäinen näytös alkaa klo 15:00
Toinen näytös alkaa klo 17:30
Molemmissa näytöksissä on väliaika.

Kenraaliharjoitukset ovat suljettu tilaisuus ulkopuolisilta.  Vanhemmat eivät voi tulla odottamaan Säisä -saliin siksi aikaa, kun oma lapsi on harjoittelemassa. Kenraaleissa esiintyjät saavat tulla katsomaan toistensa esityksiä, mutta salissa tulee muistaa säilyttää harjoitusrauha.  Muistathan, ettei omia eväitä voi syödä katsomossa! Esiintyjät eivät voi näytösten aikaan tulla seuraamaan toisten esityksiä. Suodaan kaikille esiintyjille ja katsojille rauha nauttia esityksistä ilman edestakaista liikettä katsomossa.

Kenraaleissa ja näytöksissä esiintyjillä on käytössä samat pukuhuoneet. Oma ohjaaja tiedottaa pukuhuone paikat. Tilaa on rajoitetusti ja esiintyjiä paljon, joten korut ym. arvotavarat kannattaa jättää kotiin. Näytöspäivänä harjoitusten ja esiintymisten välillä voi käydä kotona syömässä, mutta lasten/vanhempien tulee ehdottomasti kertoa ohjaajille, kun lapsi on poistumassa Kulttuurikeskukselta. Esiintyjien tulee myös muistaa palata kulttuurikeskukselle hyvissä ajoin ennen toista esiintymistään. Mukaan harjoituksiin/esiintymisiin voi ottaa mukaan omaa evästä, mutta limpparit, karkit ja sipsit tulee jättää kotiin! Pelejä, leluja ja piirustusvälineitä voi ottaa mukaan ajanvietteeksi.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kuvaus
Näytöksemme ohjelmia valokuvataan ja kuvia käytetään seuran nettisivuilla markkinoinnissa. Mikäli ette halua, että lastanne kuvataan, olkaa yhteydessä osoitteeseen toimisto@iina.fi.