Ajankohtaista

Perjantain venyttely/rentoutus Soinlahden koululla peruttu 23.2. ohjaajan sairastumisen vuoksi! Jatkamme 2.3.

Keskiviikon KiddieJam-ryhmä 7-8 -vuotiaille on loppunut. Katso korvaavia vaihtoehtoja lukujärjestyksestämme.

Tiistain kehonhuolto/liikkuvuus -ryhmä on lopetettu vähäisen kävijämäärän vuoksi.

10-kerran kortit nyt tarjoushintaan 60 euroa helmikuun loppuun asti! 


Kevätkauden 2018 kortit ostettavissa jäsenpalvelussa!

Kaudella 2017 - 2018 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. Korteilla maksut vain toimistolla.
 

IINAn toimisto ja IINA-sali, Louhenkatu 5
IINAn arvot

Yhteisöllisyys
IINA-hengen mukaisesti teemme, koemme ja kehitämme asioita yhdessä. Teemme yhteistyötä omien ryhmiemme välillä sekä muiden alueen seurojen ja toimijoiden kanssa. On ilo olla iinalainen.

Laadukkuus
Seuramme toiminta on uudistuvaa ja jäsenien toiveita kuuntelevaa. Toimimme ammattimaisesti ja hyvin organisoidusti. Toiminta on suunniteltu siten, että jokainen jumppari saa omalla jumppapolullaan monipuolista opetusta sekä kannustusta ja edellytykset kehittyä.  Seura pitää hyvää huolta jäsenistään, ohjaajistaan, johtokuntalaisista sekä muista aktiivitoimijoista. Ohjaajia ja seurajohtoa koulutetaan jatkuvasti, jotta toiminta pysyy laadukkaana ja ammattitaitoisena. Seuralle on tärkeää, että ohjaajat ovat innostuneita, lajistaan kiinnostuneita ja helposti lähestyttäviä. Kaikilla toimijoilla on selkeät roolit ja tehtävän kuvat. Jokainen toiminnassa mukana oleva tuntee toimintalinjan ja toteuttaa sitä omalta osaltaan.

Tekemisen ilo
Tekemisen ilo näkyy kaikessa. Hyvä yhteishenki ja luottamus luovat pohjan kaikelle toiminnalle. Seurassamme kannustetaan ja rohkaistaan positiivisessa hengessä ja pidetään IINA-henkeä yllä. Sanomme kiusaamiselle ei ja luotamme yhteishengen voimaan!

Tavoitteemme on iloinen, taitava, onnellinen liikkuja!