Ajankohtaista

IINA:n uusi tanssillisen voimistelun valmennusryhmä ROSELLAT (2009-2010 syntyneet) pitää IINAHDUKSEN torstaina 16.8.2018 klo:17.30, Juhani Ahon koulun yläsalissa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita pyrkimään mukaan joukkueeseen! 

UUSI KAUSI STARTTAA 27.8.2018 ja netti-ilmoittautuminen alkavalle uudelle kaudelle aukeaa maanantaina 6.8.2018 www.jasentieto.fi  

Viikolla 35 on mahdollisuus käydä kokeilemassa eri tunteja.

Päivystys IINALASSA, Satamakatu 3, Iisalmi

  • maananatai 3.9.2018 kello 17.30 - 19.30
  • keskiviikko 5.9.2018 kello 17.30 - 19.30
  • tiistai 11.9.2018     kello 17.30 - 19.30

Päivystys aikana voit ilmoittautua tunneille ja liittyä jäseneksi, saada jäsenkortin tai tarran vanhaan korttiisi. Päivystysaikana voit myös maksaa mm. liikuntaseteleillä

Aikuisten, lasten ja nuorten uudet tuntikalenterit on julkaistu. 

Kalentereihin pääset näistä linkeistä:

Aikuisten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019 

Lasten ja nuorten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 IINAn arvot

Yhteisöllisyys
IINA-hengen mukaisesti teemme, koemme ja kehitämme asioita yhdessä. Teemme yhteistyötä omien ryhmiemme välillä sekä muiden alueen seurojen ja toimijoiden kanssa. On ilo olla iinalainen.

Laadukkuus
Seuramme toiminta on uudistuvaa ja jäsenien toiveita kuuntelevaa. Toimimme ammattimaisesti ja hyvin organisoidusti. Toiminta on suunniteltu siten, että jokainen jumppari saa omalla jumppapolullaan monipuolista opetusta sekä kannustusta ja edellytykset kehittyä.  Seura pitää hyvää huolta jäsenistään, ohjaajistaan, johtokuntalaisista sekä muista aktiivitoimijoista. Ohjaajia ja seurajohtoa koulutetaan jatkuvasti, jotta toiminta pysyy laadukkaana ja ammattitaitoisena. Seuralle on tärkeää, että ohjaajat ovat innostuneita, lajistaan kiinnostuneita ja helposti lähestyttäviä. Kaikilla toimijoilla on selkeät roolit ja tehtävän kuvat. Jokainen toiminnassa mukana oleva tuntee toimintalinjan ja toteuttaa sitä omalta osaltaan.

Tekemisen ilo
Tekemisen ilo näkyy kaikessa. Hyvä yhteishenki ja luottamus luovat pohjan kaikelle toiminnalle. Seurassamme kannustetaan ja rohkaistaan positiivisessa hengessä ja pidetään IINA-henkeä yllä. Sanomme kiusaamiselle ei ja luotamme yhteishengen voimaan!

Tavoitteemme on iloinen, taitava, onnellinen liikkuja!