Ajankohtaista

 

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018.

Seuraa tapahtumaa televisiosta:

TV2 pe 8.6. klo 20.05-21.25 "Mikään ei mun hulluuttani muuta" - Rubiinit!

TV2 la 9.6. klo 19.30-20.58 "Rock, rauha ja rakkaus" -Kolibrit ja Kipinät!

TV2 su 10.6. klo 13.25-14.51

"Tunne liike" -päätösjuhla - Kaikki ryhmämme!Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 IINA 90 vuotta juhlavuosi

Iisalmen Naisvoimistelijat ry täyttää tänä syksynä huikeat 90 vuotta!

"Seuramme perustajajäsenet voimistelun opettaja Tyyne Räsäsen johdolla olivat aikansa edelläkävijöitä. He olivat rohkeita ja ennakkoluulottimia naisia, jotka loivat toiminnallemme tukevat juuret ja vankan perustan, josta tämän päivän IINA saa voimansa.
Seurahenkisyys, yhteenkuuluvuus ja toisen ihmisen huomioonottaminen ovat olleet itsestäänselvyyksiä koko seuramme toiminnan ajan. Niin jumppasaleilla, harjoituksissa kuin kilpailuissa, suurissa valtakunnallisissa tapahtumissa ja ulkomaanmatkoillakin olemme pyrkineet kasvattamaan yhteenkuuluvaisuutta ja ylpeyttä omasta seurasta. Oma tieto ja tunne siitä, että myös Minä kuulun IINAan, on meille tärkeä.
Yksi seuramme tavoitteista on tarjota liikuntapalveluja mahdollisimman monille ja mahdollisimman laaja-alaisesti. Kaikki vauvasta vaariin ja isoäitiin ovat liikunnallisista taidoista riippumatta tervetulleita seuramme ohjatuille tunneille."

Näin kirjoitti seuramme puheenjohtaja Sirpa Makkonen v. 1997 alkusanoiksi historiikkiin Kauniin liikkujan muotokuva. Tuona vuonna IINA täytti 70 vuotta.

Aika rientää, eikä vierivä kivi sammaloidu. On kulunut taas 20 vuotta. Seuramme on nyt 90-vuotias nuorekas, uudistuva ja värikkäästi näkyvä. On juhlavuoden aika. Päivitämme sivulle tulevia juhlavuoden tapahtumia ja kuulumisia aina jumpparista johtokuntalaiseen. Lainatakseni yhteistyökumppanimme slogania hieman mukaellen: "Me olemme IINA!"

Pysy kuulolla!

***********************************************************************************************************************

IINA 90 -vuotta juhlagaala järjestetään Iisalmen kulttuurikeskuksella 30.9.2017 klo 18.
Ohjelmassa
klo 16:30 Tervehdysten vastaanotto
klo 17:00 IINAn taival - valokuvanäyttely
klo 18:00 IINA 90 vuotta gaala

Ohjelma sisältää tanssiesityksiä vuosien varrelta, nykyisten valmennusryhmien esityksiä, Dancefina Academyn tanssiteoksen, juhlapuhujia ja kunniamerkkien jaon.