Ajankohtaista

HUOM! Jooga jatkuu tauon jälkeen, Edvin Laineen puukoululla kello 18.15 tiistaisin 26.2.2019 alkaen, ohjaajana Hannah Weisenberg Luovasta Puusta!

Torstain Kuntojumpan ohjaksissa torstaista 21.2.2019 alkaen Marjo Jaakkola, kaikki jumpalle kirkonsalmen koululle kello:18.00! :)

 

NYT SE VARMISTUI!! Maanantaisin 4.2.2019 alkaen klo:15-16, aloittaa uusi Cheer-ryhmä yli 11-vuotiaille liikuntahallin tatamilla. Ohjaaja Venla Hirvonen. Kaikki kiinnostuneet mukaan!! Lisätietoja: toimisto@iina.fi tai 0443610318.

 

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmainen tutustuminen jatkuu myös viikolla 3 (14.-20.1.). Viikolla 2 ryhmissä harjoitellaan lauantain 12.1. talvinäytökseen, mikä voi häiritä tutustumista perustunnin ohjelmaan. Toki tutustumaan voi mennä jo myös viikon 2 aikana. Pahoittelemme häiriötä! 

 
Kevätkaudella 2019 mahdollisuus osallistua tunneille myös kertamaksulla, 8€/kerta, maksu tasarahalla suoraan ohjaajalle tunnin alussa.
 
Lisäksi saatavilla myös 10kerran kortti, hinta 75€. Kortteja saa ostettua ohjaajilta tai 12.1.2019 kulttuurikeskukselta
klo:10-17. 

Kevätkausi 2019 käynnistyy viikolla 2,

maanantaina 7.1.2019.

VIIKOLLA 2 (7.-13.1.2019) ILMAINEN KOKEILUVIIKKO,

Liiku hyvässä seurassa! 

Maanantain Jooga siirtyy samalla tiistaille klo:18.15 alkaen, Edvin Laineen puukoululle.

Tervetuloa kaikki lapset, nuoret ja aikuiset liikumaan kanssamme! #iloliikuttaa

- Kevätkauden jumppakortteja voit ostaa talvinäytöksemme lipunmyynnistä kulttuurikeskukselta, lauantaina 12.1.2019 klo:10.00 alkaen aina toisen näytöksen klo:17 alkuun saakka. Kaikki maksutavat käytössä. 

__________________________________________________________________________________

Kutsu IINA:n sääntömääräiseen syyskokoukseen alla olevasta linkistä:

Tapahtumat / kokouskutsu

______________________

Pysyviä lukujärjestysmuutoksia!

Siirrämme päällekkäisyyksien välttämiseksi keskiviikon Tanssimatkan tiistaille klo 17-17.45 Edvin Laineelle.

Samalla tiistain (7-9v.) TanVo (tanssillinen voimistelu) perutaan kokonaan.

-----------------------------------------
 
Maanantain pienten cheer-ryhmä siirtyy Edvin Laineelta liikuntahallille keskiviikoksi ensi viikosta (vk 41) alkaen. Aika sama kuin aiemmin, 17.15-18.00. 
Jatkossa siis keskiviikko 17.15-18.00 liikuntahallin tatami!
 
Torstain WOIMA-tunnin alkamisajankohta on aikaistunut 5 minuuttia eli 4.10.2018 alkaen WOIMA klo 16:55-17:55.
  
3.10.2018 alkaen keskiviikon Annen IINA Pumpin tilalla Tanjan vetämänä Cirquit-kiertoharjoittelua. Tiedossa monipuolista harjoittelua kehon painolla ja lisäpainoja apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille!
 
PERUTAAN seuraavat tunnit:
 
- viikosta 39 alkaen
Yli 16-vuotiaiden 
DANCECOMBO keskiviikko klo:19-20, Edvin Laineen koulu
 
- viikosta 40 alkaen
5-7- vuotiaiden 
VÄLINECOMBO torstai Kirkonsalmen koulu klo: 16.00 - 16.45
 
 Tiistain Prinsessat ja Prinssit -ryhmä on yhdistetty torstain Pelaten ja leikkien -ryhmään 18.9.2018 alkaen. Ryhmän harjoitusaika klo 17:00 - 18:00 Kirkonsalmen koululla. Tervetuloa kaikki Prinsessat ja Prinssit!
 
Tiistaina 18.9.2018 alkaen klo 17:00 - 17:45 Edvin Laineen koululla uusi Tanssillisen voimistelun ryhmä 7-9 -vuotiaille. Tervetuloa tanssimaan!
 
 
 

UUSI KAUSI STARTTAA 27.8.2018 ja netti-ilmoittautuminen alkavalle uudelle kaudelle aukeaa maanantaina 6.8.2018 www.jasentieto.fi  

Aikuisten, lasten ja nuorten uudet tuntikalenterit on julkaistu. 

Kalentereihin pääset näistä linkeistä:

Aikuisten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019 

Lasten ja nuorten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Gymnaestrada Suomi 2018
7. - 10.6.2018 Turku

Gymnaestradalogo

Voimistelun Suomi Gymnaestrada

järjestetään Turussa 7.-10.6.2018. Tapahtuma kokoaa voimistelijoita tuhansittain ympäri Suomen, mukaan on ilmoittautunut voimistelijoita myös ulkomailta. Tapahtumassa nähdään huikeita voimisteluesityksiä stadionilla, halleissa, kaupunginteatterissa ja ulkolavoilla ympäri Turkua. Neljän päivän aikana luvassa on myös Lumo-finaali, 70.kerran järjestettävät Voimistelupäivät sekä runsaasti oheisohjelmaa yli lajirajojen.

Tapahtuma alkaa kaikkien yhteiselle kulkueella ja avajaisilla. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille ja kaikentasoisille, harrasteesta huipulle. Kesän liikuttavimmat festarit tulevat ja voimistelu todella valtaa Turun.

Lisätietoja löydät www.gymnaestrada.fi  Suomi Gymnaestradassa järjestetään lisäksi koulutuksia (japanilaisen Kotaro Yamadan koulutus sekä Finnish Flow Gymnastics -koulutus) ja olosuhdeseminaari, jossa pureudutaan voimistelun olosuhteisiin.

Voimistelun suurtapahtumassa on mukana runsaasti erilaista ohjelmaa, iloa ja voimistelun vauhtia, josta lapsen silmin katsottuna saa kasaan runsaasti elämyksiä.

Voimistelukipinän syttymiselle, elämän mittaisen harrastuksen aloittamiselle, suurtapahtumat ovatkin loistava lähde. Nyt kaikki seurat innokkaasti mukaan omien lapsiryhmien kanssa.

Lapsille tapahtumasta löytyy monenlaista. Kenttäohjelmissa alle kouluikäisten Tahdon tietää kaiken-ohjelma on varmasti yksi huikeimmista mahdollisuuksista pienille voimistelijanaluille päästä esiintymään Veritas Stadionilla suuren suurelle yleisölle. Tähän kenttäohjelmaan taitovaatimuksia ei ole, vain innokas ja utelias mieli riittävät.

Valon leikki-kenttäohjelma puolestaan vie 7-12-vuotiaat voimistelukoululaiset perhostelemaan ja haaveilemaan. Salaperäinen labyrintti-ohjelma taasen on 7-12-vuotiaille suunnattu kenttäohjelma, jossa lapsilla on jo allaan jonkin verran voimistelukokemusta. Lisää kenttäohjelmista voit lukea täältä.

Lasten ryhmien kanssa on hyvä mahdollisuus myös päästä esiintymään esiintymislavoille sekä hallinäytöksiin. Erityisesti Ihme ja kumma-nimeä kantava lasten ohjelmien näytös kaipaa nyt valloittavia lasten voimisteluesityksiä. Haku näihin kaikkiin on NYT käynnissä

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa on lisäksi runsaasti erilaista oheisohjelmaa ja aktiviteettia, joten neljän päivän aikana ei aika varmastikaan käy pitkäksi.  Joten kylvetään yhdessä voimistelun tulevaisuuteen siemen, ja lähdetään koko perheen tapahtumaan mukaan myös niiden perheen pienimpien kanssa.

Ilmoittautuminen Suomi Gymnaestradaan viimeistään 1.11.2017!

Ole rohkeasti yhteydessä seuramme Gymppeihin:
Venla Hirvonen toiminta@iina.fi
Anna Korhonen
ja lähde mukaan voimistelun suurtapahtumaan!

TANSSILLINEN VOIMISTELU Suomi Gymnaestradassa

Kulkue ja avajaiset
Torstaina 7.6.2017 kaikkien tapahtumassa mukana olevien voimistelijoiden kulkue saapuu eri puolilta Turkua Kupittaan Urheilupuistoon, jossa tapahtuman avajaiset vietetään. Kupittaan Urheilupuisto muuttuu torstaina koko tapahtuman Toimintapuistoksi, jossa on luvassa ilmaisia voimistelun kokeilupisteitä sekä erilaista oheisohjelmaa yli lajirajojen.

Voimistelupäivät järjestetään Turussa tapahtuman yhteydessä nyt 70.kerran.Kaikilla tanssillisen voimistelun joukkueilla ja seuroilla on mahdollisuus näkyä ja kuulua myös erinäisissä näytöksissä sekä kaupunkilavoilla ympäri Turkua. Näytöksiin hakeminen tapahtuu erillisen hakulomakkeen kautta 15.11.2017 mennessä (sen löydät www.gymnaestrada.fi - NÄYTÖKSET-osiosta). Kaupunkilavoille ilmoittaudutaan puolestaan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä.

Näytökset:
Perjantaina 8.6.2018 Turun kaupunginteatterilla esitetään kaksi kertaa peräkkäin ”Mikään ei mun hulluuttani muuta” -näytös, joka pitää sisällään monipuolisia voimistelu- ja tanssiesityksiä.

Lauantaina 9.6.2018 illalla Marli Areenan puolestaan valtaa ”Rock, rauha ja rakkaus” -näytös, jonne haetaan erilaisia sporttisia, vauhdikkaita ja raikkaita eri lajien ohjelmia.

Lauantaina 9.6.2018 päivällä on myös kaksi esityskertaa lasten ohjelmien näytöksellä ”Ihme ja kumma”, johon kaikki voimisteluryhmät voivat myös hakea.

Tunne liike-kenttänäytös
Tanssillisen voimistelun harrastajat voivat osallistua useaan kenttäohjelmaan. Kenttäohjelmien harjoitukset alkavat tammikuussa.

Elämän voima on aikuisten naisten tanssillisen voimistelun ohjelma, jossa välineinä ovat kapulat ja kehärumpu. Sen koreografina toimii Riikka Virkajärvi-Johnson.

#oonhyväjustnäin-ohjelma on vauhdikas ja energinen tanssin kenttänäytös, joka käsittelee nuorten itsetuntoa nykypäivän sosiaalisen median pyörteissä. Koreografiassa yhdistellään katutansseja ja jazztanssia. Esitys soveltuu monentasoisille ja –ikäisille tanssijoille. Tämän tyttöjen ja poikien ohjelman koreografeina toimivat Nea Vallin ja Riikka Kuusipohja.

Energian ympäröimä -ohjelma taasen on tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille sekä vähintään yläkouluikäisille. Eerika Laalo-Häikiön ohjelmassa liikekieli kiteytyy vartalon liikkeisiin, laajoihin liikeratoihin ja vauhdikkaisiin hyppyihin.

Lapsille sopiva kenttäohjelma voisi olla Salaperäinen labyrintti, joka on 7-12-vuotiaille voimistelijoille suunnattu tanssillisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun kilparyhmille tarkoitettu.