Ajankohtaista

Ilmoittautuminen 28.4. pidettäville Cheer-leireille käynnissä! Leirejä on 3:

7-9 -vuotiaat, 10-14 -vuotiaat, sekä yli 15 -vuotiaat. Ilmoittautumisohjeet "Lapset ja nuoret" -osiossa: Ajankohtaista


Kevätkauden 2018 kortit ostettavissa jäsenpalvelussa!

Kaudella 2017 - 2018 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. Korteilla maksut vain toimistolla.
 

IINA-sali, Louhenkatu 5
Ajankohtaiset tiedotteet

 Iisalmen Naisvoimistelijat ry piti sääntömääräisen syyskokouksen 8.4.2018. Kokous pidettiin heti, kun kirjanpitoaineisto oli saatu valmiiksi ja tarkistetuksi. Kokouksessa käytiin läpi tilinpäätös kaudelta 2016-2017. Tilikausi oli 50 000 euroa tappiollinen. Jäsenistö ei myöntänyt silloiselle johtokunnalle vastuuvapautta kyseisestä tilinpäätöksestä. Kauden 2016-2017 johtokuntai ei ollut paikalla kokouksessa vastaamassa jäsenistön kysymyksiin. Taloudenhoidon epäselvyyksistä on jätetty tutkintapyyntö poliisille. 

Haluamme tuoda esiin, että nykyinen johtokunta koostuu täysin uusista henkilöistä. Olemme tietoisesti lähteneet johtokuntaan sekavassa tilanteessa joutuaksemme toteamaan, että epäilymme seuran heikosta taloustilanteesta on totta. Olemme halunneet toimita avoimesti ja vastuullisesti. Kuluja on saatu roimasti vähennettyä ja maksusuunnitelma veloista on olemassa. Mikä tärkeintä, olemme saaneet neuvoteltua maksusuunnitelman niin, että saimme lyhennysvapaata kesäkaudeksi, jolloin toimintaa on seurassamme vähemmän.

Kiitämme kaikkia sponsoreita, vapaaehtoisen kannatusjäsenyyden maksaneita sekä omalla työpanoksellaan meitä tukeneita jotka ette ole seuraamme vaikeassa tilanteessa jättäneet. Olette jaksaneet uskoa kanssamme seuran tulevaisuuteen. Tarvitsemme teitä erityisen kipeästi kuluvan vuoden aikana, jonka aikana tavoitteenamme on päästä velkataakasta eroon ja uuteen nousuun.

- Johtokunta