Ajankohtaista

HUOM! Jooga jatkuu tauon jälkeen, Edvin Laineen puukoululla kello 18.15 tiistaisin 26.2.2019 alkaen, ohjaajana Hannah Weisenberg Luovasta Puusta!

Torstain Kuntojumpan ohjaksissa torstaista 21.2.2019 alkaen Marjo Jaakkola, kaikki jumpalle kirkonsalmen koululle kello:18.00! :)

 

NYT SE VARMISTUI!! Maanantaisin 4.2.2019 alkaen klo:15-16, aloittaa uusi Cheer-ryhmä yli 11-vuotiaille liikuntahallin tatamilla. Ohjaaja Venla Hirvonen. Kaikki kiinnostuneet mukaan!! Lisätietoja: toimisto@iina.fi tai 0443610318.

 

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmainen tutustuminen jatkuu myös viikolla 3 (14.-20.1.). Viikolla 2 ryhmissä harjoitellaan lauantain 12.1. talvinäytökseen, mikä voi häiritä tutustumista perustunnin ohjelmaan. Toki tutustumaan voi mennä jo myös viikon 2 aikana. Pahoittelemme häiriötä! 

 
Kevätkaudella 2019 mahdollisuus osallistua tunneille myös kertamaksulla, 8€/kerta, maksu tasarahalla suoraan ohjaajalle tunnin alussa.
 
Lisäksi saatavilla myös 10kerran kortti, hinta 75€. Kortteja saa ostettua ohjaajilta tai 12.1.2019 kulttuurikeskukselta
klo:10-17. 

Kevätkausi 2019 käynnistyy viikolla 2,

maanantaina 7.1.2019.

VIIKOLLA 2 (7.-13.1.2019) ILMAINEN KOKEILUVIIKKO,

Liiku hyvässä seurassa! 

Maanantain Jooga siirtyy samalla tiistaille klo:18.15 alkaen, Edvin Laineen puukoululle.

Tervetuloa kaikki lapset, nuoret ja aikuiset liikumaan kanssamme! #iloliikuttaa

- Kevätkauden jumppakortteja voit ostaa talvinäytöksemme lipunmyynnistä kulttuurikeskukselta, lauantaina 12.1.2019 klo:10.00 alkaen aina toisen näytöksen klo:17 alkuun saakka. Kaikki maksutavat käytössä. 

__________________________________________________________________________________

Kutsu IINA:n sääntömääräiseen syyskokoukseen alla olevasta linkistä:

Tapahtumat / kokouskutsu

______________________

Pysyviä lukujärjestysmuutoksia!

Siirrämme päällekkäisyyksien välttämiseksi keskiviikon Tanssimatkan tiistaille klo 17-17.45 Edvin Laineelle.

Samalla tiistain (7-9v.) TanVo (tanssillinen voimistelu) perutaan kokonaan.

-----------------------------------------
 
Maanantain pienten cheer-ryhmä siirtyy Edvin Laineelta liikuntahallille keskiviikoksi ensi viikosta (vk 41) alkaen. Aika sama kuin aiemmin, 17.15-18.00. 
Jatkossa siis keskiviikko 17.15-18.00 liikuntahallin tatami!
 
Torstain WOIMA-tunnin alkamisajankohta on aikaistunut 5 minuuttia eli 4.10.2018 alkaen WOIMA klo 16:55-17:55.
  
3.10.2018 alkaen keskiviikon Annen IINA Pumpin tilalla Tanjan vetämänä Cirquit-kiertoharjoittelua. Tiedossa monipuolista harjoittelua kehon painolla ja lisäpainoja apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille!
 
PERUTAAN seuraavat tunnit:
 
- viikosta 39 alkaen
Yli 16-vuotiaiden 
DANCECOMBO keskiviikko klo:19-20, Edvin Laineen koulu
 
- viikosta 40 alkaen
5-7- vuotiaiden 
VÄLINECOMBO torstai Kirkonsalmen koulu klo: 16.00 - 16.45
 
 Tiistain Prinsessat ja Prinssit -ryhmä on yhdistetty torstain Pelaten ja leikkien -ryhmään 18.9.2018 alkaen. Ryhmän harjoitusaika klo 17:00 - 18:00 Kirkonsalmen koululla. Tervetuloa kaikki Prinsessat ja Prinssit!
 
Tiistaina 18.9.2018 alkaen klo 17:00 - 17:45 Edvin Laineen koululla uusi Tanssillisen voimistelun ryhmä 7-9 -vuotiaille. Tervetuloa tanssimaan!
 
 
 

UUSI KAUSI STARTTAA 27.8.2018 ja netti-ilmoittautuminen alkavalle uudelle kaudelle aukeaa maanantaina 6.8.2018 www.jasentieto.fi  

Aikuisten, lasten ja nuorten uudet tuntikalenterit on julkaistu. 

Kalentereihin pääset näistä linkeistä:

Aikuisten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019 

Lasten ja nuorten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Voimistelijan polku

Voimistelijan polku muodostuu kaikissa ikäryhmissä useista laadukkaista tunneista, jotka vievät harrastajan taitoja monipuolisesti eteenpäin. Voit sisällyttää voimistelijan polkuusi luovaa ilmaisua, ketteryys-, akrobatia-, liikkuvuus- tunteja sekä tanssia/voimistelua ja tekniikkaa.

IINAssa voi harrastaa ja kehittää taitojaan useana iltana viikossa eri ohjaajien opastuksella. Taitojen karttuessa on mahdollista hakea IINAhduksen* kautta joko harrastekilparyhmään tai valmennusryhmään, jolloin harjoitteluun sitoudutaan pitkäjänteisesti. Harrastekilparyhmät kisaavat kaksi kertaa kaudessa ja valmennusryhmät käyvät useat kisat kaudessa ja pääsevät näyttämään taitojaan erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa alueellisesti, kansallisesta ja jopa kansainvälisesti.

Voimistelijan polku koostuu seuraavasti:
Perusteet 3 - 7v. -> alkeet 8 - 9 v. -> jatko 10 - 12 v. -> edistyneet 13 - 15v. -> kehittyneet 16-19v.

---------> tehovalmennus 8 - 19 v.

Lapsuusvaihe 3 - 7 v., 8 - 9 v. ja 10 - 12 v.

Kaikissa IINAn ryhmissä on tärkeää perustaitojen ja ominaisuuksien monipuolinen harjoittelu ja liikkumisen ilo. Huomioimme lasten kasvun ja kehityksen tuntisuunnitelmia laatiessamme. Pidämme innostavia tunteja jotka antavat lapsille elämyksiä, kokemuksia ja motivoivat liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja

Ikäryhmä 3-7 v. perusteet
Ryhmissä harjoitellaan liikkumisen perustaitoja hyvässä ja iloisessa hengessä. Annetaan lapselle tilaa oivaltaa ja keksiä. Liikkuen ja leikkien lapsi oppii huomaamattaan kehonhallintaa, nopeutta, koordinaatiota, motorisia taitoja, liikkuvuutta sekä rytmisiä taitoja.


Ikäryhmä 8-9 v. alkeet
Ryhmissä vahvistetaan liikkumisen perustaitoja. Aloitetaan monipuolinen lajitaitojen alkeiden harjoitteleminen ja annetaan lasten harrastaa iloisessa ja hyvässä ilmapiirissä kehuen ja kannustaen tukien lasten omaa luovuutta. Tässä iässä kiinnitetään erityisesti huomiota liikkuvuuteen ja nopeuteen. Tehdään monipuolisia motorisia-, koordinaatio- ja rytmiikkaharjoitteita. Harjoitetaan leikin keinoin voimaa ja kestävyyttä. Tärkeää on myös kehittää ryhmässä olemisen taitoja sekä saada mahdollisuus päästä esiintymään ja saada tanssista/voimistelusta ilon tunteita.

Ikäryhmä 10-12 v. jatko
Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja ja kehitetään aiemman opitun perusteella luovuutta käyttäen omia sarjoja. Näin oma kehontuntemus ja itseluottamus kasvaa ja vahvistuu. Lajiliikkeet ovat jo tässä ikäryhmässä haastavampia ja kannustamisen ja oikean liikeradan opettaminen on tärkeässä asemassa. Ikäryhmässä 10-12 v. jatketaan edelleen liikkuvuus- ja nopeusharjoitteiden tekemistä huomioiden yksilölliset kasvupyrähdykset. Harjoittelun tulee antaa voimistelijalle onnistumisen tunteita ja itseluottamusta. Ryhmässä mukana oleminen ja esiintyminen yleisölle on osa harrastamisen iloja.

Nuoruusvaihe 13-15 v. ja 16-19 v.

Haluamme IINAssa tukea jokaisen jumpparin omaa motivaatiota liikkua. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista ja näin voimistelija saavuttaa laajan liikevalikoiman ja hyvän lajitaidon. Seurana haluamme tukea nuoren urheilijan kasvua ja kehitystä sekä olla tukena murrosiän haasteissa.

Ikäryhmä 13-15 v. edistyneet
Ryhmässä harjoitellaan jo laajan liikevalikoiman liikkeitä ja liikesarjoja sekä työstetään omaa luovuutta käyttäen omia tansseja joita näytetään omille ikätovereille. Kehut ja kannustus tukee nuoren luovuutta ja vahvistaa osaamisen tunteita. Tässä iässä harjoitellaan paljon pyöriviä liikesarjoja sekä vahvistetaan rytmitajua sekä pyritään tekemään sarjoja suurella liiketiheydellä. Edelleen on tärkeää onnistumisen kokemukset ja ryhmän hyvä yhteishenki ja ymmärrys:
Yhdessä kokeillaan, yhdessä opitaan ja ohjaaja kannustaa.

Ikäryhmä yli 16 v. kehittyneet
Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä ja liikesarjoja. Liikkeiden toistoja lisätään. Liikesarjoissa on käytössä kaikki tasot. Koko keho ja eläytyminen on vahvaa. Ryhmäläiset harjoittelevat lajinomaista nopeustaitavuutta ja hyppyihin haetaan räjähtävää nopeutta.  Tavoitteena olisi osata kannatella kehoa ja oppia kuljettamaan liikkeitä kauniisti liikkeestä liikkeeseen niin, että voidaan puhua virtaavasta ja taidokkaasta osaamisesta. Harrastaja osaa myös arvioida omaa tanssiaan ja hänellä on intoa kehittyä lisää. Ohjaus on kannustavaa ja pyrkii huomioimaan jokaisen vahvuudet.

Valmennusjoukkueet 8 - 19 v. ja aikuiset
IINAssa yli 8 -vuotiailla on mahdollisuus päästä mukaan tehovalmennukseen. Joukkueisiin hakeudutaan erillisten IINAhdusten kautta, jolloin arvioidaan ja katsotaan kuka sopisi taidoiltaan joukkueeseen ja on valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen harjoitteluun. Joukkueessa valmennettava saa ammattimaista ja tavoitteellista valmennusta 4 - 10 tuntia viikossa. Joukkueiden taitotasoja kehitetään omilla jumppasaleilla kuin myös leirityksillä. Harjoittelussa kehitetään fyysisiä ominaisuuksia, lajitaitoja, voimaa, kestävyyttä ja huomioidaan psyykkiset- ja sosiaaliset ominaisuudet.

Tutustu kunkin kauden voimassa olevaan tuntitarjontaan ja pomi sopivat tunnit juuri sinulle, mikäli sinulla on kysyttävää autamme mielellämme!

*IINAhdus = haku tilaisuus harrastekilpa- tai valmennusryhmään.

Taitoa, iloa, onnistumista, haasteita - siitä on iinalainen tehty!