Ajankohtaista

Perjantain venyttely/rentoutus Soinlahden koululla peruttu 23.2. ohjaajan sairastumisen vuoksi! Jatkamme 2.3.

Keskiviikon KiddieJam-ryhmä 7-8 -vuotiaille on loppunut. Katso korvaavia vaihtoehtoja lukujärjestyksestämme.

Tiistain kehonhuolto/liikkuvuus -ryhmä on lopetettu vähäisen kävijämäärän vuoksi.

10-kerran kortit nyt tarjoushintaan 60 euroa helmikuun loppuun asti! 


Kevätkauden 2018 kortit ostettavissa jäsenpalvelussa!

Kaudella 2017 - 2018 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. Korteilla maksut vain toimistolla.
 

IINAn toimisto ja IINA-sali, Louhenkatu 5
Nuoret voimisteluosaajat -hanke

Iisalmen Naisvoimistelijat on valittu Voimisteluliiton nuorten voimisteluosaajien hankkeeseen. Nuvo -akatemian tarkoituksena on aktivoida nuoria mukaan seuratoimintaan ja sen monipuolisiin tehtäviin ohjaajiksi, valmentajiksi, tuomareiksi, vapaaehtoisiksi ja seurajohdon jäseniksi.
NuVo-leader: Venla Hirvonen
NuVo-tiimi: Eerika Rieppo, Emmiina Ikonen, Reetta Kumpulainen ja Nea Klemetti.

NuVo-tiimin ensimmäinen tehtävä oli järjestää disco yläkouluikäisille. Päättäreiden ETKOT -disco järjestettiin 28.4.2017 yhteistyössä Iisalmen nuorisopalveluiden ja Janoisen Puuman kanssa. Tarjottavat tulivat Kahvila-Ravintola Mehevästä. Tapahtuma oli päihteetön, tulijat puhallutettiin ovella. Disco oli todella onnistunut, tunnelma mainio ja nuoret osallistuivat aktiivisesti tanssimiseen sekä erilaisiin peleihin.