Ajankohtaista

 

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018.

Seuraa tapahtumaa televisiosta:

TV2 pe 8.6. klo 20.05-21.25 "Mikään ei mun hulluuttani muuta" - Rubiinit!

TV2 la 9.6. klo 19.30-20.58 "Rock, rauha ja rakkaus" -Kolibrit ja Kipinät!

TV2 su 10.6. klo 13.25-14.51

"Tunne liike" -päätösjuhla - Kaikki ryhmämme!Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Nuoret voimisteluosaajat -hanke

Iisalmen Naisvoimistelijat on valittu Voimisteluliiton nuorten voimisteluosaajien hankkeeseen. Nuvo -akatemian tarkoituksena on aktivoida nuoria mukaan seuratoimintaan ja sen monipuolisiin tehtäviin ohjaajiksi, valmentajiksi, tuomareiksi, vapaaehtoisiksi ja seurajohdon jäseniksi.
NuVo-leader: Venla Hirvonen
NuVo-tiimi: Eerika Rieppo, Emmiina Ikonen, Reetta Kumpulainen ja Nea Klemetti.

NuVo-tiimin ensimmäinen tehtävä oli järjestää disco yläkouluikäisille. Päättäreiden ETKOT -disco järjestettiin 28.4.2017 yhteistyössä Iisalmen nuorisopalveluiden ja Janoisen Puuman kanssa. Tarjottavat tulivat Kahvila-Ravintola Mehevästä. Tapahtuma oli päihteetön, tulijat puhallutettiin ovella. Disco oli todella onnistunut, tunnelma mainio ja nuoret osallistuivat aktiivisesti tanssimiseen sekä erilaisiin peleihin.