Ajankohtaista

IINA:n uusi tanssillisen voimistelun valmennusryhmä ROSELLAT (2009-2010 syntyneet) pitää IINAHDUKSEN torstaina 16.8.2018 klo:17.30, Juhani Ahon koulun yläsalissa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita pyrkimään mukaan joukkueeseen! 

UUSI KAUSI STARTTAA 27.8.2018 ja netti-ilmoittautuminen alkavalle uudelle kaudelle aukeaa maanantaina 6.8.2018 www.jasentieto.fi  

Viikolla 35 on mahdollisuus käydä kokeilemassa eri tunteja.

Päivystys IINALASSA, Satamakatu 3, Iisalmi

  • maananatai 3.9.2018 kello 17.30 - 19.30
  • keskiviikko 5.9.2018 kello 17.30 - 19.30
  • tiistai 11.9.2018     kello 17.30 - 19.30

Päivystys aikana voit ilmoittautua tunneille ja liittyä jäseneksi, saada jäsenkortin tai tarran vanhaan korttiisi. Päivystysaikana voit myös maksaa mm. liikuntaseteleillä

Aikuisten, lasten ja nuorten uudet tuntikalenterit on julkaistu. 

Kalentereihin pääset näistä linkeistä:

Aikuisten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019 

Lasten ja nuorten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Tuntikuvaukset

Huom! Tätä sivustoa ei ole vielä kaikkien tuntien osalta päivitetty kaudelle 2018-2019

Voit osallistua rajattomasti kaikkiin ikäsi mukaisiin jumppiin ostamalla IINA-kortin. Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.

IKÄRYHMÄ 3 - 6 v. / perusteet   

Tanssifantasia 3 - 4 v. ja 5 - 6 v.
Tanssifantasia tunneilla tutustumme tanssin maailmaan vain mielikuvitus rajanamme. Tuntien vaihtuvien teemojen mukaisesti sukellamme tanssimaan merenalaiseen maailmaan, hyppäämme talven ihmemaahan tanssimaan vikkelän lumihiutaletanssin, ja löydämme itsemme tanssimasta kuutanssia avaruudesta. Tunneilla tutustumme erilaisiin tanssilajeihin ja pidämme yhdessä hauskaa liikkuen ja toisia kannustaen. Tanssin ohessa kehittyvät niin motoriset taidot, kehonhallinta kuin rytmitajukin. Tanssifantasia sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi tanssiharrastukseksi!
Kesto 45/60 min.


CheerBabies 5 - 7 v.
Tunneilla harjoittelemme leikkien ja pelien avulla erilaisia tapoja liikkua. Käymme läpi cheertanssin ja stunttien alkeita rauhallisesti opetellen jokaisen taitotaso huomioiden. Tuntien tavoitteena on saada  onnistumisen kokemuksia ja hymy huulille!
Kesto 45 min. 

IKÄRYHMÄ 7-9 v. / Alkeet 

Tanssillinen voimistelu  7 - 9 v.
Näillä tanssillisen voimistelun tunneilla harjoitellaan lajin perustaitoja sekä tekniikoita leikkejä ja pelejä unohtamatta. Käytämme tunneilla monipuolisesti lajinomaisia harjoitteita, musiikkeja ja liikesarjoja. Tunneilla opitaan itseilmaisua ja toimimista ryhmässä.
Kesto 45 min.

 

Telineakro 7 - 9 v.
Telineakro tunneilla yhdistyvät telinevoimistelu ja akrobatia. Tunneilla on vaihtuvasti painotus telinevoimistelussa tai akrobatiassa. Kauden aikana käymme läpi molempien lajien perusliikkeitä ratojen, välineiden ja telineiden kanssa. Harjoiteltavia osa-alueita ovat mm. permanto-, notkeus- ja pariakrobatia. Telineakro kehittää voimaa, vartalon hallintaa, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä.
Kesto 45 min.

Luovasti liikkuen 7 - 9 v.
Tällä tunnilla on tarkoitus vahvistaa voimistelijan luovuutta ja itseilmaisua sekä vahvistaa "minä osaan" tuntemusta. Tunneilla tehdään improvisaatio harjoitteita, suunnitellaan omia tansseja sekä opetellaan lyhyitä sarjoja, jotka esitetään eri tunnetiloissa tai erimusiikkien tahtiin. Tule rohkeasti mukaan luovasti liikkumaan!
Kesto 60 min

CheerMinis 8 - 11 v.
Tunneilla opetellaan cheertanssin perusteet ja pääset tanssimaan vauhdikkaita tansseja pompomeja käyttäen positiivisessa ilmapiirissä. Tunneille tultaessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa cheer-kokemusta. Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Kesto 45 min

IKÄRYHMÄ 10 - 12 v.

Tanssillinen voimistelu 10 - 12 v.
Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti voimistelun lajitaitoja ja kiinnitetään huomiota oikeiden liikeratojen opetteluun ja siihen että voimistelusarjat alkavat virtaamaan liikkeestä liikkeeseen, jolloin voidaan puhua tanssillisesta voimistelusta. Tunneilla tehdään lisäksi koordinaatiota ja rytmiikkaa vaativia harjoitteita ja kiinnitetään huomiota voimistelijan liikkuvuuteen ja ilmaisuun.  Lisäksi ryhmäläiset saavat kokeilla pienissä ryhmissä omien sarjojen tekemistä opittujen liikkeiden pohjalta.
Kesto 60 min.

Luovasti liikkuen 10 - 12 v.
Tällä tunnilla on tarkoitus vahvistaa voimistelijan luovuutta ja itseilmaisua sekä vahvistaa "minä osaan" tuntemusta. Tunneilla tehdään improvisaatio harjoitteita, suunnitellaan omia tansseja sekä opetellaan jo haastavampia sarjoja, jotka esitetään eri tunnetiloissa tai erimusiikkien tahtiin. Tule rohkeasti mukaan! Liikutaan yhdessä luovuutta kehittäen!
Kesto 45 min.

Telineakro 10 - 12 v.
Telineakro tunneilla yhdistyvät telinevoimistelu ja akrobatia. Tunneilla painotus on vaihtelevasti joko akrobatiassa tai telinevoimistelussa. Akrobatian harjoittelu kehittää kehontuntemusta, voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelu puolestaan kehittää ketteryyttä, lihaskuntoa, tasapainoa ja rohkeutta. Telineakro tuntimme ovat monipuolista liikkumista erilaisia telineitä ja välineitä käyttäen.
Kesto 45 min 

CheerMinis 8 - 11 v.
Tunneilla opetellaan cheertanssin perusteet ja pääset tanssimaan vauhdikkaita tansseja pompomeja käyttäen positiivisessa ilmapiirissä. Tunneille tultaessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa cheer-kokemusta. Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Kesto 45 min

IKÄRYHMÄ 12 - 15 v.

Tanssillinen voimistelu 12 - 15 v.
Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä laji. Lajissa keskeisintä on keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus, joita tunneilla harjoitellaan paljon. Ilmaisu, liikkuvuus, rytmisyys ja luovuus ovat myös tärkeä osa tanssillista voimistelua. Tunneilla opetellaan paljon sarjoja ja liikkumisia lattian poikki.
Kesto 60 min.

IKÄRYHMÄ YLI 16 V.

DanceCombo
Vauhtia, herkkyyttä, haastetta ja tunnetta. Näitä elementtejä löytyy DanceCombo -tunneilta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin, tehdään sarjoja eri tempoisiin ja tunnelmaltaan erilaisiin musiikkeihin. DanceCombossa pidetään hauskaa yhdessä tanssien ja liikkuen. Osallistujien omat toiveet ovat tärkeässä osassa. Tule mukaan ja anna eri genrejen viedä!
Kesto 60 min.

**************************************************************************************************************************

Kaikki pääohjaajamme on koulutettu Suomen Voimisteluliiton koulutusjärjestelmässä vähintään peruskoulutuksella. Useat ohjaajat on käyneet myös erilaisia lisä- ja jatkokoulutuksia. Ohjaajat osallistuvat kauden aikana myös ideapäiville. Jatkuva kouluttautuminen pitää tasomme korkeana ja ohjaajat osaavina. Ohjaajat kokoontuvat kuukausittain IINA-salilla lasten- ja nuorten ohjaajienvastaavan johdolla. Kokouksissa ohjaajat saavat opastusta, uusia ideoita, tietoja kouluttautumismahdollisuuksista ja neuvoja haastavien tilanteiden varalta. Ohjaajat saavat palavereissa vapaasti ideoida ja ehdottaa uudistuksia IINAn toiminnan kehittämiseksi tai parantamiseksi. Jokainen ohjaaja on meille tärkeä ja pidämme työskentely ilmapiirin raikkaana ja avoimena. Hyvä yhteishenki ja tekemisen tahto välittyy ulospäin ja näin kaikki seurassamme mukana olevat lapset, nuoret ja aikuiset viihtyvät.

Tervetuloa kaikki tasokkaille tunneillemme, ihastelemaan näytöksiin lasten- ja nuorten esiintymisen riemua, osallistumaan tuleviin tapahtumiimme sekä seuraamaan avoimia valmennusryhmän tunteja. Seuraathan ilmoitteluamme!

 

 

SINETTISEURASSA ON ILO LIIKKUA !