Ajankohtaista

 

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018.

Seuraa tapahtumaa televisiosta:

TV2 pe 8.6. klo 20.05-21.25 "Mikään ei mun hulluuttani muuta" - Rubiinit!

TV2 la 9.6. klo 19.30-20.58 "Rock, rauha ja rakkaus" -Kolibrit ja Kipinät!

TV2 su 10.6. klo 13.25-14.51

"Tunne liike" -päätösjuhla - Kaikki ryhmämme!Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Tuntikuvaukset

Voit osallistua rajattomasti kaikkiin ikäsi mukaisiin jumppiin ostamalla IINA-kortin. Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.

IKÄRYHMÄ 3 - 6 v. / perusteet   

Tanssifantasia 3 - 4 v. ja 5 - 6 v.
Tanssifantasia tunneilla tutustumme tanssin maailmaan vain mielikuvitus rajanamme. Tuntien vaihtuvien teemojen mukaisesti sukellamme tanssimaan merenalaiseen maailmaan, hyppäämme talven ihmemaahan tanssimaan vikkelän lumihiutaletanssin, ja löydämme itsemme tanssimasta kuutanssia avaruudesta. Tunneilla tutustumme erilaisiin tanssilajeihin ja pidämme yhdessä hauskaa liikkuen ja toisia kannustaen. Tanssin ohessa kehittyvät niin motoriset taidot, kehonhallinta kuin rytmitajukin. Tanssifantasia sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi tanssiharrastukseksi!
Kesto 45/60 min.

KiddieJam® 3 - 4v. ja 5 - 6 v.
KiddieJam© tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan.Koulutetut ohjaajat tarjoavat pienille tanssijan aluille maistiaisia showtanssin, baletin, kansantanssin, streetlajien ja paritanssin perusteista, luovuutta ja leikkiä unohtamatta! Kiddejam® kehittää lapsen tanssillisia perustaitoja ja tarjoaa riemua ja onnistumisen kokemuksia jokaisella tunnilla!  KiddieJam® on jammailua lasten ehdoilla!
Kesto 45 min.

Telineralli 5 - 7 v.
Tunneilla tutustutaan telinevoimistelussa käytettäviin välineisiin sekä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita leikinomaisesti. Telinevoimistelu kehittää koordinaatiokykyä, motorisia taitoja, tasapainotaitoja sekä kehonhallintaa. Tunneilla kootaan telineistä hauska ja monipuolinen rata.
Kesto 45 min.

CheerBabies 5 - 7 v.
Tunneilla harjoittelemme leikkien ja pelien avulla erilaisia tapoja liikkua. Käymme läpi cheertanssin ja stunttien alkeita rauhallisesti opetellen jokaisen taitotaso huomioiden. Tuntien tavoitteena on saada  onnistumisen kokemuksia ja hymy huulille!
Kesto 45 min. 

IKÄRYHMÄ 7-9 v. / Alkeet 

Tanssillinen voimistelu  7 - 9 v.
Näillä tanssillisen voimistelun tunneilla harjoitellaan lajin perustaitoja sekä tekniikoita leikkejä ja pelejä unohtamatta. Käytämme tunneilla monipuolisesti lajinomaisia harjoitteita, musiikkeja ja liikesarjoja. Tunneilla opitaan itseilmaisua ja toimimista ryhmässä.
Kesto 45 min.

FunDance 7 - 9 v.
Tunneille ovat tervetulleita kaikki harrastustausta riippumatta! Tunneilla päästään kokeilemaan eri tanssimuotoja rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tunneillamme harjoitellaan tekniikkaa, improvisaatiota sekä monipuolisia sarjoja omaa luovuutta unohtamatta. Tarjoamme kaikille sopivasti haasteita jokaisen yksilöllisestä taitotasosta riippuen. FunDancessa haluamme, että jokainen tanssija saa heittäytyä, kehittyä ja kokeilla uutta.
Kesto 60 min.

Freegym® alle 10 v.
Freegym on uusi lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona. Sitä voi tehdä yksin tai yhdessä.
Kesto 45 min.

Telineakro 7 - 9 v.
Telineakro tunneilla yhdistyvät telinevoimistelu ja akrobatia. Tunneilla on vaihtuvasti painotus telinevoimistelussa tai akrobatiassa. Kauden aikana käymme läpi molempien lajien perusliikkeitä ratojen, välineiden ja telineiden kanssa. Harjoiteltavia osa-alueita ovat mm. permanto-, notkeus- ja pariakrobatia. Telineakro kehittää voimaa, vartalon hallintaa, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä.
Kesto 45 min.

KiddieJam® 7 - 8 v.
KiddieJam© tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan.
Koulutetut ohjaajat tarjoavat pienille tanssijan aluille maistiaisia showtanssin, baletin, kansantanssin, streetlajien ja paritanssin perusteista, luovuutta ja leikkiä unohtamatta! Kiddejam® kehittää lapsen tanssillisia perustaitoja ja tarjoaa riemua ja onnistumisen kokemuksia jokaisella tunnilla!  KiddieJam® on jammailua lasten ehdoilla!
Kesto 60 min.

Luovasti liikkuen 7 - 9 v.
Tällä tunnilla on tarkoitus vahvistaa voimistelijan luovuutta ja itseilmaisua sekä vahvistaa "minä osaan" tuntemusta. Tunneilla tehdään improvisaatio harjoitteita, suunnitellaan omia tansseja sekä opetellaan lyhyitä sarjoja, jotka esitetään eri tunnetiloissa tai erimusiikkien tahtiin. Tule rohkeasti mukaan luovasti liikkumaan!
Kesto 60 min

CheerMinis 8 - 11 v.
Tunneilla opetellaan cheertanssin perusteet ja pääset tanssimaan vauhdikkaita tansseja pompomeja käyttäen positiivisessa ilmapiirissä. Tunneille tultaessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa cheer-kokemusta. Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Kesto 45 min

Liikunta ja seikkailu 7 - 10 v.
Rentoa tutustumista erilaisiin sisä- ja ulkolajeihin pelaamalla yhdessä. Sään suosiessa voimme olla myös ulkona.
Kesto 60 min

IKÄRYHMÄ 10 - 12 v.

Tanssillinen voimistelu 10 - 12 v.
Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti voimistelun lajitaitoja ja kiinnitetään huomiota oikeiden liikeratojen opetteluun ja siihen että voimistelusarjat alkavat virtaamaan liikkeestä liikkeeseen, jolloin voidaan puhua tanssillisesta voimistelusta. Tunneilla tehdään lisäksi koordinaatiota ja rytmiikkaa vaativia harjoitteita ja kiinnitetään huomiota voimistelijan liikkuvuuteen ja ilmaisuun.  Lisäksi ryhmäläiset saavat kokeilla pienissä ryhmissä omien sarjojen tekemistä opittujen liikkeiden pohjalta.
Kesto 60 min.

Luovasti liikkuen 10 - 12 v.
Tällä tunnilla on tarkoitus vahvistaa voimistelijan luovuutta ja itseilmaisua sekä vahvistaa "minä osaan" tuntemusta. Tunneilla tehdään improvisaatio harjoitteita, suunnitellaan omia tansseja sekä opetellaan jo haastavampia sarjoja, jotka esitetään eri tunnetiloissa tai erimusiikkien tahtiin. Tule rohkeasti mukaan! Liikutaan yhdessä luovuutta kehittäen!
Kesto 45 min.

FunDance 10 - 12 v.
FunDance-tunneilla kokeillaan uutta ja heittäydytään tanssin vietäväksi. Ilmaisu, ilo ja improvisaatio ovat tärkeässä osassa tunneilla. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa ja erilaisia sarjoja musiikin tahdissa. Tunneille ei tarvita aiempaa tanssitaustaa, sekä tytöt että pojat ovat tervetulleita mukaan!
Kesto 45 min

Telineakro 10 - 12 v.
Telineakro tunneilla yhdistyvät telinevoimistelu ja akrobatia. Tunneilla painotus on vaihtelevasti joko akrobatiassa tai telinevoimistelussa. Akrobatian harjoittelu kehittää kehontuntemusta, voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelu puolestaan kehittää ketteryyttä, lihaskuntoa, tasapainoa ja rohkeutta. Telineakro tuntimme ovat monipuolista liikkumista erilaisia telineitä ja välineitä käyttäen.
Kesto 45 min 

Freestyle akro yli 10 v.
Freestyle akrossa pääset kokemaan wau-elämyksiä ja vauhdin riemua. Tunneilla kehityt temppuilijana ja opit uutta kannustavassa ilmapiirissä. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan tuntien sisältöön, jotta pääset toteuttamaan juuri niitä temppuja  ja liikkeitä joita olet halunnut aina oppia. Jokainen pääsee liikkumaan oman taitotasonsa mukaisesti. Tule Freestyle akro -tunneille ja haasta myös kaverisi mukaan!

CheerMinis 8 - 11 v.
Tunneilla opetellaan cheertanssin perusteet ja pääset tanssimaan vauhdikkaita tansseja pompomeja käyttäen positiivisessa ilmapiirissä. Tunneille tultaessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa cheer-kokemusta. Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Kesto 45 min

CheerJuniors 12 - 15 v.
Tunneilla tutustutaan cheerleadingin saloihin ryhmän toiveiden- ja taitotason mukaan. Tunneilla harjoitellaan fysiikkaa, kannustushuutoja, stuntteja, lihashuoltoa sekä vauhdikkaita koreografioita! Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Halutessaan ryhmä pääsee esiintymään IPK-junioreiden peliin.
Kesto 45 min 

IKÄRYHMÄ yli 13 v.

Tanssillinen voimistelu 13 - 15 v.
Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä laji. Lajissa keskeisintä on keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus, joita tunneilla harjoitellaan paljon. Ilmaisu, liikkuvuus, rytmisyys ja luovuus ovat myös tärkeä osa tanssillista voimistelua. Tunneilla opetellaan paljon sarjoja ja liikkumisia lattian poikki.
Kesto 60 min.

CheerJuniors 12 - 15 v.
Tunneilla tutustutaan cheerleadingin saloihin ryhmän toiveiden- ja taitotason mukaan. Tunneilla harjoitellaan fysiikkaa, kannustushuutoja, stuntteja, lihashuoltoa sekä vauhdikkaita koreografioita! Halutessaan ryhmä pääsee esiintymään IPK:n junioreiden peliin.
Kesto 45 min.

IKÄRYHMÄ YLI 16 V.

Tanssillinen kuntomuokkaus
Vauhdikas, hauska ja hikinen tanssillinen tunti, joka sopii kaikille. Samalla kun kohotat kuntoa, lisäät liikkuvuutta, muokkaat muotoja ja poltat rasvaa tanssien. Pääset tutustumaan erilaisiin tanssityyleihin ja kulttuureihin musiikin avulla. Tänä syksynä mennään uutuutena mm. DanceHall, Afrobeats ja Bollywood -tanssityylejä. Tunnin lopussa venyttelyt.
Kesto 55 min.

DanceCombo
Vauhtia, herkkyyttä, haastetta ja tunnetta. Näitä elementtejä löytyy DanceCombo -tunneilta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin, tehdään sarjoja eri tempoisiin ja tunnelmaltaan erilaisiin musiikkeihin. DanceCombossa pidetään hauskaa yhdessä tanssien ja liikkuen. Osallistujien omat toiveet ovat tärkeässä osassa. Tule mukaan ja anna eri genrejen viedä! Viikosta 12 eteenpäin ryhmässä työstetään kevätnäytösohjelmaa joten tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografian työstämisestä.
Kesto 60 min.

**************************************************************************************************************************

Kaikki pääohjaajamme on koulutettu Suomen Voimisteluliiton koulutusjärjestelmässä vähintään peruskoulutuksella. Useat ohjaajat on käyneet myös erilaisia lisä- ja jatkokoulutuksia. Ohjaajat osallistuvat kauden aikana myös ideapäiville. Jatkuva kouluttautuminen pitää tasomme korkeana ja ohjaajat osaavina. Ohjaajat kokoontuvat kuukausittain IINA-salilla lasten- ja nuorten ohjaajienvastaavan johdolla. Kokouksissa ohjaajat saavat opastusta, uusia ideoita, tietoja kouluttautumismahdollisuuksista ja neuvoja haastavien tilanteiden varalta. Ohjaajat saavat palavereissa vapaasti ideoida ja ehdottaa uudistuksia IINAn toiminnan kehittämiseksi tai parantamiseksi. Jokainen ohjaaja on meille tärkeä ja pidämme työskentely ilmapiirin raikkaana ja avoimena. Hyvä yhteishenki ja tekemisen tahto välittyy ulospäin ja näin kaikki seurassamme mukana olevat lapset, nuoret ja aikuiset viihtyvät.

Tervetuloa kaikki tasokkaille tunneillemme, ihastelemaan näytöksiin lasten- ja nuorten esiintymisen riemua, osallistumaan tuleviin tapahtumiimme sekä seuraamaan avoimia valmennusryhmän tunteja. Seuraathan ilmoitteluamme!

 

 

SINETTISEURASSA ON ILO LIIKKUA !