Ajankohtaista

HUOM! Jooga jatkuu tauon jälkeen, Edvin Laineen puukoululla kello 18.15 tiistaisin 26.2.2019 alkaen, ohjaajana Hannah Weisenberg Luovasta Puusta!

Torstain Kuntojumpan ohjaksissa torstaista 21.2.2019 alkaen Marjo Jaakkola, kaikki jumpalle kirkonsalmen koululle kello:18.00! :)

 

NYT SE VARMISTUI!! Maanantaisin 4.2.2019 alkaen klo:15-16, aloittaa uusi Cheer-ryhmä yli 11-vuotiaille liikuntahallin tatamilla. Ohjaaja Venla Hirvonen. Kaikki kiinnostuneet mukaan!! Lisätietoja: toimisto@iina.fi tai 0443610318.

 

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmainen tutustuminen jatkuu myös viikolla 3 (14.-20.1.). Viikolla 2 ryhmissä harjoitellaan lauantain 12.1. talvinäytökseen, mikä voi häiritä tutustumista perustunnin ohjelmaan. Toki tutustumaan voi mennä jo myös viikon 2 aikana. Pahoittelemme häiriötä! 

 
Kevätkaudella 2019 mahdollisuus osallistua tunneille myös kertamaksulla, 8€/kerta, maksu tasarahalla suoraan ohjaajalle tunnin alussa.
 
Lisäksi saatavilla myös 10kerran kortti, hinta 75€. Kortteja saa ostettua ohjaajilta tai 12.1.2019 kulttuurikeskukselta
klo:10-17. 

Kevätkausi 2019 käynnistyy viikolla 2,

maanantaina 7.1.2019.

VIIKOLLA 2 (7.-13.1.2019) ILMAINEN KOKEILUVIIKKO,

Liiku hyvässä seurassa! 

Maanantain Jooga siirtyy samalla tiistaille klo:18.15 alkaen, Edvin Laineen puukoululle.

Tervetuloa kaikki lapset, nuoret ja aikuiset liikumaan kanssamme! #iloliikuttaa

- Kevätkauden jumppakortteja voit ostaa talvinäytöksemme lipunmyynnistä kulttuurikeskukselta, lauantaina 12.1.2019 klo:10.00 alkaen aina toisen näytöksen klo:17 alkuun saakka. Kaikki maksutavat käytössä. 

__________________________________________________________________________________

Kutsu IINA:n sääntömääräiseen syyskokoukseen alla olevasta linkistä:

Tapahtumat / kokouskutsu

______________________

Pysyviä lukujärjestysmuutoksia!

Siirrämme päällekkäisyyksien välttämiseksi keskiviikon Tanssimatkan tiistaille klo 17-17.45 Edvin Laineelle.

Samalla tiistain (7-9v.) TanVo (tanssillinen voimistelu) perutaan kokonaan.

-----------------------------------------
 
Maanantain pienten cheer-ryhmä siirtyy Edvin Laineelta liikuntahallille keskiviikoksi ensi viikosta (vk 41) alkaen. Aika sama kuin aiemmin, 17.15-18.00. 
Jatkossa siis keskiviikko 17.15-18.00 liikuntahallin tatami!
 
Torstain WOIMA-tunnin alkamisajankohta on aikaistunut 5 minuuttia eli 4.10.2018 alkaen WOIMA klo 16:55-17:55.
  
3.10.2018 alkaen keskiviikon Annen IINA Pumpin tilalla Tanjan vetämänä Cirquit-kiertoharjoittelua. Tiedossa monipuolista harjoittelua kehon painolla ja lisäpainoja apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille!
 
PERUTAAN seuraavat tunnit:
 
- viikosta 39 alkaen
Yli 16-vuotiaiden 
DANCECOMBO keskiviikko klo:19-20, Edvin Laineen koulu
 
- viikosta 40 alkaen
5-7- vuotiaiden 
VÄLINECOMBO torstai Kirkonsalmen koulu klo: 16.00 - 16.45
 
 Tiistain Prinsessat ja Prinssit -ryhmä on yhdistetty torstain Pelaten ja leikkien -ryhmään 18.9.2018 alkaen. Ryhmän harjoitusaika klo 17:00 - 18:00 Kirkonsalmen koululla. Tervetuloa kaikki Prinsessat ja Prinssit!
 
Tiistaina 18.9.2018 alkaen klo 17:00 - 17:45 Edvin Laineen koululla uusi Tanssillisen voimistelun ryhmä 7-9 -vuotiaille. Tervetuloa tanssimaan!
 
 
 

UUSI KAUSI STARTTAA 27.8.2018 ja netti-ilmoittautuminen alkavalle uudelle kaudelle aukeaa maanantaina 6.8.2018 www.jasentieto.fi  

Aikuisten, lasten ja nuorten uudet tuntikalenterit on julkaistu. 

Kalentereihin pääset näistä linkeistä:

Aikuisten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019 

Lasten ja nuorten tuntitarjonta kaudelle 2018-2019Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Tuntikuvaukset

Voit osallistua rajattomasti kaikkiin ikäsi mukaisiin jumppiin ostamalla IINA-kortin. Katso ilmoittautumisohjeet kohdasta ilmoittautuminen.

IKÄRYHMÄ 3 - 7 v. / perusteet   

CheerBabies 5 - 7 v.
Tunneilla harjoittelemme leikkien ja pelien avulla erilaisia tapoja liikkua. Käymme läpi cheertanssin ja stunttien alkeita rauhallisesti opetellen jokaisen taitotaso huomioiden. Tuntien tavoitteena on saada  onnistumisen kokemuksia ja hymy huulille!
Kesto 45 min.  

Alle 7-vuotiaiden ohjattu tunti pelaten ja leikkien (yhtä aikaa aikuisten WOIMA-tunnin kanssa)
Tunneillamme pelaamme kaikille tuttuja pelejä ja leikkejä sekä tutustumme uusiin erilaisten vaihtuvien teemojen kautta, esimerkiksi matkalla vedenalaiseen maailmaan ja viidakkoon. Ryhmässä lapset pääsevät liikkumaan omaa mielikuvitustaan käyttäen. Kuuntelemme myös lasten toiveita ja ehdotuksia tunteja suunnitellessamme.
Kesto 60 min. 


IKÄRYHMÄ 7-9 v. / Alkeet 

Tanssillinen voimistelu  7 - 9 v.
Näillä tanssillisen voimistelun tunneilla harjoitellaan lajin perustaitoja sekä tekniikoita leikkejä ja pelejä unohtamatta. Käytämme tunneilla monipuolisesti lajinomaisia harjoitteita, musiikkeja ja liikesarjoja. Tunneilla opitaan itseilmaisua ja toimimista ryhmässä.
Kesto 45 min.

Telineakro 7 - 9 v.
Telineakro tunneilla yhdistyvät telinevoimistelu ja akrobatia. Tunneilla on vaihtuvasti painotus telinevoimistelussa tai akrobatiassa. Kauden aikana käymme läpi molempien lajien perusliikkeitä ratojen, välineiden ja telineiden kanssa. Harjoiteltavia osa-alueita ovat mm. permanto-, notkeus- ja pariakrobatia. Telineakro kehittää voimaa, vartalon hallintaa, liikkuvuutta sekä koordinaatiokykyä.
Kesto 45 min.

Luovasti liikkuen 7 - 9 v.
Tällä tunnilla on tarkoitus vahvistaa voimistelijan luovuutta ja itseilmaisua sekä vahvistaa "minä osaan" tuntemusta. Tunneilla tehdään improvisaatio harjoitteita, suunnitellaan omia tansseja sekä opetellaan lyhyitä sarjoja, jotka esitetään eri tunnetiloissa tai erimusiikkien tahtiin. Tule rohkeasti mukaan luovasti liikkumaan!
Kesto 60 min

CheerMinis 8 - 11 v.
Tunneilla opetellaan cheertanssin perusteet ja pääset tanssimaan vauhdikkaita tansseja pompomeja käyttäen positiivisessa ilmapiirissä. Tunneille tultaessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa cheer-kokemusta. Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Kesto 45 min

 

IKÄRYHMÄ 10 - 12 v.

Tanssillinen voimistelu 10 - 12 v.
Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti voimistelun lajitaitoja ja kiinnitetään huomiota oikeiden liikeratojen opetteluun ja siihen että voimistelusarjat alkavat virtaamaan liikkeestä liikkeeseen, jolloin voidaan puhua tanssillisesta voimistelusta. Tunneilla tehdään lisäksi koordinaatiota ja rytmiikkaa vaativia harjoitteita ja kiinnitetään huomiota voimistelijan liikkuvuuteen ja ilmaisuun.  Lisäksi ryhmäläiset saavat kokeilla pienissä ryhmissä omien sarjojen tekemistä opittujen liikkeiden pohjalta.
Kesto 60 min.

Luovasti liikkuen 10 - 12 v.
Tällä tunnilla on tarkoitus vahvistaa voimistelijan luovuutta ja itseilmaisua sekä vahvistaa "minä osaan" tuntemusta. Tunneilla tehdään improvisaatio harjoitteita, suunnitellaan omia tansseja sekä opetellaan jo haastavampia sarjoja, jotka esitetään eri tunnetiloissa tai erimusiikkien tahtiin. Tule rohkeasti mukaan! Liikutaan yhdessä luovuutta kehittäen!
Kesto 45 min.

Telineakro 10 - 12 v.
Telineakro tunneilla yhdistyvät telinevoimistelu ja akrobatia. Tunneilla painotus on vaihtelevasti joko akrobatiassa tai telinevoimistelussa. Akrobatian harjoittelu kehittää kehontuntemusta, voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelu puolestaan kehittää ketteryyttä, lihaskuntoa, tasapainoa ja rohkeutta. Telineakro tuntimme ovat monipuolista liikkumista erilaisia telineitä ja välineitä käyttäen.
Kesto 45 min 

CheerMinis 8 - 11 v.
Tunneilla opetellaan cheertanssin perusteet ja pääset tanssimaan vauhdikkaita tansseja pompomeja käyttäen positiivisessa ilmapiirissä. Tunneille tultaessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa cheer-kokemusta. Fyysisistä ominaisuuksista cheerleading kehittää lihaskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajin sisällä vallitsee voimakas me-henki: kaikki kannustavat toisiaan ja onnistunut suoritus on kaikkien ilo.
Kesto 45 min

IKÄRYHMÄ 12 - 15 v.

Tanssillinen voimistelu 12 - 15 v.
Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä laji. Lajissa keskeisintä on keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus, joita tunneilla harjoitellaan paljon. Ilmaisu, liikkuvuus, rytmisyys ja luovuus ovat myös tärkeä osa tanssillista voimistelua. Tunneilla opetellaan paljon sarjoja ja liikkumisia lattian poikki.
Kesto 60 min.


DanceCombo
Vauhtia, herkkyyttä, haastetta ja tunnetta. Näitä elementtejä löytyy DanceCombo -tunneilta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin, tehdään sarjoja eri tempoisiin ja tunnelmaltaan erilaisiin musiikkeihin. DanceCombossa pidetään hauskaa yhdessä tanssien ja liikkuen. Osallistujien omat toiveet ovat tärkeässä osassa. Tule mukaan ja anna eri genrejen viedä!
Kesto 60 min.

**************************************************************************************************************************

Kaikki pääohjaajamme on koulutettu Suomen Voimisteluliiton koulutusjärjestelmässä vähintään peruskoulutuksella. Useat ohjaajat on käyneet myös erilaisia lisä- ja jatkokoulutuksia. Ohjaajat osallistuvat kauden aikana myös ideapäiville. Jatkuva kouluttautuminen pitää tasomme korkeana ja ohjaajat osaavina. Ohjaajat kokoontuvat kuukausittain IINA-salilla lasten- ja nuorten ohjaajienvastaavan johdolla. Kokouksissa ohjaajat saavat opastusta, uusia ideoita, tietoja kouluttautumismahdollisuuksista ja neuvoja haastavien tilanteiden varalta. Ohjaajat saavat palavereissa vapaasti ideoida ja ehdottaa uudistuksia IINAn toiminnan kehittämiseksi tai parantamiseksi. Jokainen ohjaaja on meille tärkeä ja pidämme työskentely ilmapiirin raikkaana ja avoimena. Hyvä yhteishenki ja tekemisen tahto välittyy ulospäin ja näin kaikki seurassamme mukana olevat lapset, nuoret ja aikuiset viihtyvät.

Tervetuloa kaikki tasokkaille tunneillemme, ihastelemaan näytöksiin lasten- ja nuorten esiintymisen riemua, osallistumaan tuleviin tapahtumiimme sekä seuraamaan avoimia valmennusryhmän tunteja. Seuraathan ilmoitteluamme!

 

 

SINETTISEURASSA ON ILO LIIKKUA !