Ajankohtaista

 

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018.

Seuraa tapahtumaa televisiosta:

TV2 pe 8.6. klo 20.05-21.25 "Mikään ei mun hulluuttani muuta" - Rubiinit!

TV2 la 9.6. klo 19.30-20.58 "Rock, rauha ja rakkaus" -Kolibrit ja Kipinät!

TV2 su 10.6. klo 13.25-14.51

"Tunne liike" -päätösjuhla - Kaikki ryhmämme!Kaudella 2018 - 2019 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. 
 Ilmoittautuminen

IINAn aikuisliikunnan jumpparyhmiin pääsee ostamalla IINA-kortin joko puoli- tai kokokaudelle. Tarjolla myös 10-kerran IINA-kortti.  Sunnuntain ryhmiin voit osallistua kertamaksulla (7e). IINA-korteilla voi osallistua rajattomasti IINAn tarjoamille ryhmäliikuntatunneille kortin voimassaoloaikana. 

 
Lapsille ja nuorille on tarjolla kokokauden IINA-kortti tai syys/kevätkauden IINA-kortti. Lasten- ja nuorten kokokauden IINA-kortti on mahdollista ostaa myös osamaksulla. Huomioithan, että aikuisten jumppiin pääsee ainoastaan aikuisten IINA-kortilla.

Ilmoittautuminen jäsenpalvelun kautta alkaa 5.8.2017, katso ohjeet kohdasta netti-ilmoittautuminen. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä lasku tulee suoraan ilmoittamaasi sähköpostiin ja uuden IINA-kortin sekä tarran saa maksukuittia vastaan ohjaajilta. 


Maksut voi suorittaa myös käteisellä, pankkikortilla, Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä, PeeÄssän liikuntaseteleillä, Tyky-kuntoseteleillä, Tyky-Online palvelun kautta tai SporttiPassi tunnuksilla. Huomioithan myös opiskelijoiden ja eläkeläisten jumppakortin, jonka lunastaminen edellyttää alennuskortin esittämistä.

Pidäthän IINA-korttisi mukana aina kaikissa jumpissa!

Maksuihin ei sisälly vakuutusta. Huolehdithan vakuutuksesi kuntoon.

TERVETULOA LIIKKUMAAN ILOISESSA JA OSAAVASSA SEURASSAMME!