Ajankohtaista

Ilmoittautuminen 28.4. pidettäville Cheer-leireille käynnissä! Leirejä on 3:

7-9 -vuotiaat, 10-14 -vuotiaat, sekä yli 15 -vuotiaat. Ilmoittautumisohjeet "Lapset ja nuoret" -osiossa: Ajankohtaista


Kevätkauden 2018 kortit ostettavissa jäsenpalvelussa!

Kaudella 2017 - 2018 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. Korteilla maksut vain toimistolla.
 

IINA-sali, Louhenkatu 5
Ilmoittautuminen

IINAn aikuisliikunnan jumpparyhmiin pääsee ostamalla IINA-kortin joko puoli- tai kokokaudelle. Tarjolla myös 10-kerran IINA-kortti.  Sunnuntain ryhmiin voit osallistua kertamaksulla (7e). IINA-korteilla voi osallistua rajattomasti IINAn tarjoamille ryhmäliikuntatunneille kortin voimassaoloaikana. 

 
Lapsille ja nuorille on tarjolla kokokauden IINA-kortti tai syys/kevätkauden IINA-kortti. Lasten- ja nuorten kokokauden IINA-kortti on mahdollista ostaa myös osamaksulla. Huomioithan, että aikuisten jumppiin pääsee ainoastaan aikuisten IINA-kortilla.

Ilmoittautuminen jäsenpalvelun kautta alkaa 5.8.2017, katso ohjeet kohdasta netti-ilmoittautuminen. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä lasku tulee suoraan ilmoittamaasi sähköpostiin ja uuden IINA-kortin sekä tarran saa maksukuittia vastaan ohjaajilta. 


Maksut voi suorittaa myös käteisellä, pankkikortilla, Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä, PeeÄssän liikuntaseteleillä, Tyky-kuntoseteleillä, Tyky-Online palvelun kautta tai SporttiPassi tunnuksilla. Huomioithan myös opiskelijoiden ja eläkeläisten jumppakortin, jonka lunastaminen edellyttää alennuskortin esittämistä.

Pidäthän IINA-korttisi mukana aina kaikissa jumpissa!

Maksuihin ei sisälly vakuutusta. Huolehdithan vakuutuksesi kuntoon.

TERVETULOA LIIKKUMAAN ILOISESSA JA OSAAVASSA SEURASSAMME!