Ajankohtaista


HOXHOX!!
Tänään 30 min kehonhuolto/pilateskokeilu klo 18:45-19:15. ÄijäPilates-kurssin alku siirtyy tammikuulle! 

Kaudella 2017 - 2018 maksuvälineinä meillä käy käteinen, Eazybreak -mobiiliseteli, Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit, Smartum Saldo sekä Smartum Saldo -verkkomaksu, ePassi -verkkomaksu, PeeÄssän liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo sekä Virikeseteli. Korteilla maksut vain toimistolla.

IINAn toimisto ja IINA-sali, Louhenkatu 5

Toimisto palvelee viikolla 39
ma-to klo 10-14.
Lapset ja nuoret

Lasten- ja nuorten liikunnassa pyrimme siihen, että lapsi saa leikkiä ja kisailla. Hänelle annetaan sopivasti haasteita ja kannustusta sekä onnistumisen kokemuksia. Pyrimme siihen, että lapsi tuntee kuuluvansa ryhmään ja hän saa liikkua turvallisessa ympäristössä ilman kiusaamisen tai häiritsemisen pelkoa. Seurassamme on nollatoleranssi niin henkiseen- kuin fyysiseen väkivaltaan.

Seurassamme halutaan palautetta suoraan lapsilta ja nuorilta. Keväisin teemme lasten/nuorten liikuntakyselyt joilla kartoitetaan tuntien sisällön miellyttävyyttä, ohjaajien toimintaa, ryhmäytymistä sekä toiveita, ideoita ja ehdotuksia tuntien sisältöön.

Kaudella 2017-2018 lasten- ja nuorten ryhmät kokoontuvat:
IINA-salilla, Louhenkatu 5
Kirkonsalmen koululla, Koulutie 6
Juhani Ahon koululla, Päiviönkatu 8
Edvin Laineen koululla, Savonkatu 8
Kangaslammin koululla, Petter Kumpulaisentie 30 
Nuorisotalolla, Kirkkopuistonkatu 25

Ryhmien on mahdollista osallistua ja esiintyä vuosittain seuran joulu- ja kevätnäytöksissä.
IINAn näytökset järjestetään perinteisesti Iisalmen kulttuurikeskuksessa.

Iisalmen Naisvoimistelijat on valittu Voimisteluliiton nuorten voimisteluosaajien hankkeeseen. Nuvo -akatemian tarkoituksena on aktivoida nuoria mukaan seuratoimintaan ja sen monipuolisiin tehtäviin ohjaajiksi, valmentajiksi, tuomareiksi, vapaaehtoisiksi ja seurajohdon jäseniksi. Hankkeen vetäjäksi ja Nuvo-leaderiksi on valittu Venla Hirvonen.

 

          SinettiLogo.png